M’s Guide To Entertaining: Magie Si Tehnologie La UNTOLD Oferite De Catre Telekom Romania!

galaxystage

Dragoni formati din constelatii, meduze cosmice si fiintele intergalactice vor invada Sala Polivalenta la scena Galaxy by Telekom!

 

Martinez Brothers, DOP, Eats Everything, Seth Troxler, Jamie Jones, Satoshi Tomie, Sasha, John Digweed, Dubfire si Sharam sunt headlinerii care vor concerta pe scena Galaxy by Telekom

Experienta participantilor la scena din Sala Polivalenta va fi dusa la un alt nivel: cu ajutorul unui ecran in trepte si cu efecte 3D accentuate, festivalierii pasionati de muzica techno vor putea admira dragoni formati din constelatii, meduze cosmice si fiinte intergalactice.

Si in perimetrul festivalului, fanii pot trai experiente pline de magie impreuna cu Telekom. La Foisor, Telekom Sanctuary, ofera locu perfect pentru fotografii haioase, dar si o zona pentru incarcat telefoanele. Tot aici, orcine participa la UNTOLD poate deveni un magician al imaginilor  tridimensionale. Cu ajutorul ochelarilor 3D si al unui dispozitiv  in forma de pensula, vor putea desena in aer, iar desenele lor vor prinde viata cu ajutorul realitatii virtuale.

In Ancient Ballroom, taram mitic magenta, cuplurile hotarate sunt asteptate sa se imbrace in mire si mireasa si sa-si uneasca destinele pentru o zi. Atat mirii cat si nuntasii pot imortaliza apoi momentul pe unul dintre cele trei fundaluri predefinite, iar fotografiile vor fi expuse pe giftboxuri si stocate online.

Festivalierii au sansa de a castiga invitatii duble la UNTOLD2016 oferite de catre Telekom. Clientii prepaid ai companiei Telekom care au active una dintre extraoptiunile pot intra in #GigaWeek trimitand gratuit SMS la 888. Vor obtine imediat 1GB cadou trafic de date la fiecare sfarsit de saptamana si vor intra in tragerea la sorti pentru una dintre cele 100 de invitatii duble la cel mai tare festival din Europa.

UNTOLD si Telekom Romania invita toti participantii sa aprinda impreuna magia, prin culoare, muzica, distractie si experiente impreuna – cuvintele echeie la cea mai intensa petrecere a anului 2016. Detalii suplimentare se pot gasi pe untold.com.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: