Sport & Business: Maria Sarapova, Fosta Numarul Unu Mondial In Tensiul Profesionist Feminin Si Un Nume De Referinta In Sport – Business, A Devenit Studenta La Prestigioasa Universitate Harvard, Unde Isi Va Completa Cunostintele In Economie, Pe Perioada Suspendarii Sale De Doi Ani Pentru Dopaj

 

 maria sharapova - nike - 1

Maria Sarapova a publicat pe retelele de socializare o fotografie, in care apare, la intrarea in Harvard Business School, una dintre facultatile de comert cele mai prestigioase din lume, situata in apropierea orasului Boston.

,,Sunt nerabdatoare sa incep cursurile”, a scris jucatoarea pe pagina sa de Facebook.

Frumoasa rusoaica, in varsta de 29 de ani, efectueaza, in prezent, o suspendare de doi ani pentru dopaj, in urma unui control pozitiv la meldonium, un medicament plasat pe lista produselor interzise, incepand cu 1 ianuarie 2016. Sarapova a facut apel impotriva acestei sanctiun la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS), de la Lausane, Elvetia.

Conform revistei Forbes, veniturile sportivei ruse au scazut cu opt milioane de dolari intr-un an, ajungand la 21.9 milioane de dolari, din cauza intreruperii unor contracte publicitare, in urma depistarii pozitive a acesteia, in timpul Openului Austriei 2016. Maria Sarapova a fost, pana in acest an, sportiva cea mai bine platita din lume, gratie numeroaselor sale contracte de parteneriat cu Nike, American Express, Porche sau TAG Heure. De asemenea, ea si-a lansat propria marca de dulciuri, Sugarpova. Totodata existand numeroase produse derivate care ii poarta numele.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: