Social Media: Utilizatorii De Twitter Pot Incarca Pe Conturile Lor Videoclipuri Cu O Durata De 140 De Secunde

twitter

Restrictia privind durata maxima de 30 de secunde a clipurilor video incarcate pe Twitter este istorie, pentru ca, reteaua de socializare a anuntat, marti, mai mute schimburi privind postarea fisierelor video, de catre utilizatorii platformei.

Urilizatorii retelei Twitter pot incarca, de acum, videoclipuri cu o durata de pana la 140 de secunde, urmand sa se implementeze si o modalitate mai usoara de a cauta mai multe fisiere si de a le vizualiza cu ajutorul unui nou format.

Noul instrument de vizualizare a videoclipurilor, care va fi disponibil in curand pentru utilizatorii sistemelor mobile  iOS si Android, va fi destul de similar celui folosit de catre reteaua de socializarea Facebook. In timp ce urmareste un videoclip, cu doar o simpla atingere, utilizatorul va putea selecta urmatorul videoclip care il intereseaz[ sau va putea parcurge ori  cauta in lista sugerata de Twitter. Aceasta functie este compatibila pentru a fi folosita si cu videoclipuri  de pe platforma digitala Vine.

De asemenea, Twitter, a anuntat faptul ca, utilizatorii sai vor putea, in curand, vizualiza, prin intermediul contului lor de Twitter si videoclipuri, cu o durata de 140 de secunde, de pe platforma video Vine.  Aceste noutati sunt introduse pentru Twitter urmareste sa tina pasul cu tendinta actuala a internetului privind dorinta tot mai mare de continut video din partea utlizatorilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: