Beauty: Piata Victoriei Va Gazdui Pentru Prima Data Un Targ De Frumusete

Beautybn

Bucharest Beauty Expo va avea loc in perioada 9 – 11 septembrie, si este organizat de catre Project Expo Sport & Games – coordonator al Targului Imobiliar Project Expo, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania, care se desfasoara, de asemenea, tot in Piata Victoriei.

 

Bucharest Beauty Expo va transforma Piata Victoriei intr-un taram al elegantei si frumusetii la inceput de toamna.

In pavilionul expozitional care va fi amplasat, se vor reuni cei mai importanti producatori de produse cosmetice din Romania, dar si reprezentani ai celor mai cunoscute branduri internationale.

Expozitia de frumusete este organizata pe mai multe categorii: produse pentru ingrijirea pentului, produse pentru machiaj, manichiura, pedichiura, produse pentru ingrijire corporala, produse pentru ingrijirea parului, produse wallness, parfumuri, accesorii, dar si aparatura dedicata intretinerii pielii, parului si corpului. Vor fi prezentate si produse bio, complet naturale, sau crème care, in mod normal, pot fi achizitionate din farmacii. In plus, va exista si o sectiune dedicata saloanelor de cosmetica si coafura, unde maestri in arta machiajului si hair-stilistii vor face demonstratii.

De asemenea, in cadrul Bucharest Beauty Expo, oricine va avea posibilitatea sa aleaga dintr-o gama larga de produse, si, in acelasi timp, sa beneficieze de ofertele de pret pe care expozantii le vor avea in zilele evenimentului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: