Eur 2016: Suprterii Romani Vor Avea Pentru Prima Oara In Istoria Participarilor Echipei Nationale De Fotbal La Turneele Finale Un Sector Propriu In Cadrul Fanzone-Ului De Langa Turneul Eiffel Din Paris

Fan-zone-tour-Eiffel-terrain-_-630x405-_-©-Mairie-de-Paris-Lagardère-Sports-PACIFA

Vineri, in ziua meciul de deschidere cu Franta, care va incepe la ora locala 16.00, dar si pe 15 iunie, cand Romania va evolua impotriva Elvetiei, fanii reprezentativei noastre  se vor putea intalni cu fostii internationali Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici. Acestia se vor fotografia cu suporterii prezenti si vor oferi autografe. Distractia va fi asigurata de Smiley si Pavel Bartos, care vor exersa cu fanii scandarile de pe stadion si vor intretine atmosfera.

Primaria Parisului a pus la dispozitia organizatorilor Euro 2016 Parcul Le Champ – de – Mars, situat in spatele Turnului Eiffel. Aici se va afla, pe perioada turneului final, Fanzone-ul,  locul in care toti fanii nationalelor calificate la Euro isi pot da intalnire. Acesta isi va deschide portile pe 10 iunie, odata cu inceperea turneului, si se va inchide pe 10 iulie, dupa finala de pe State de France.

Fanzone-ul din Paris are 130.000 de metri patrati si va avea o capacitatea de 92.000 de persoane. Intrarea va fi gratuita, iar in interior suporterii vor avea acces la internet wireless si vor putea urmari meciurile de la Euro pe ecran gigantic de 420 de metri patrati.

Va fi de asemenea amenajata o zona de restaurante si magazine de unde fanii isi vor putea procura suveniruri cu turneu final sau cu echipa nationala favorita. In plus, se va gandi si un teren sintetic de fotbal care se va putea inchiria. Tot aici vor fi organizate si diferite concursuri de catre sponsorii competitiei, dar si diferite concerte.

Fanzone-ul va fi inchis in zilele in care nu sunt programate meciuri la Euroa 2016.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: