EURO 2016: MAE, Informeaza Printr-Un Comunicat, Faptul Ca, Franta A Decis Sa Mentina Starea De Urgenta Pe Tot Teritoriul Tarii Pana Pe Data De 26 Iulie

IASI

IASI

,,Urmare a atacurilor teroriste, din 13 noiembrie 2015, starea de urgenta pe teritoriul tarii se va mentine pana la 26 iulie 2016, cel putin. Starea de urgenta permite autoritatilor franceze sa interzica circulatia persoanelor si sa stabileasca zone de protectie si securitate. De asemenea, sunt aplicate masuri consolidate de securitate in toate orasele din regiunea Ile-de-France. Aceste dispozitii permit, printre altele: arestul la domiciliu al oricarei persoane a carei activitate este considerata periculoasa pentru ordinea publica, inchiderea temporara a salilor de spectacol si a locurilor de reuniuni publice, confiscarea armelor si posibilitatea de a efectua perchezitii administrative”, precizeaza comunicatul.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe recomanda consularea paginii de Internet mae.ro, si reaminteste, faptul ca, cetatenii romani care se deplaseaza in strainatate au la dispozitie aplicatia <<Calatoreste in siguranta>>, disponibila gratuit in App Store si Google Play, care ofera informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in timp real, in cazul in care apar situatii speciale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: