Beauty : Alegeti Si Folositi Protectia Adecvata

511454l-640x0-w-ca4cd282

Folosirea unui produs cosmetic cu ecran solar este esential. Ar trebui folosit in fiecare zi, mai ales daca stati afara. Pentru a beneficia la maximum de ecranul solar, urmand recomandarile de mai jos.

Alegeti produse cu ecran FPS mare. Este vorba despre ,,factorul de protectie solara”, care reprezinta o masura a gradului in care crema va protejeaza tegumentele.FPS se refera la surata pe care ecranul solar va protejeaza pielea. Sa presupunem ca pielea dumneavoastra incepe sa se arda in 20 de minute. Daca folositi un ecran solar cu FPS de 15, nu va veti arde timp de 5 ore – o perioada de 15 ori mai mare. Folositi intotdeauna un ecran solar cu FPS de 15 sau mai mare.

Aplicati frecvent. In realitate, ecranele solare nu sunt atat de eficiente precum indica FPS. Daca inotati, transpirati mai mult sau va stergeti cu un prosop, ecranul solar se diminueaza.

Reaplicati la fiecare 2 ore – chiar mai frecvent saca inotati sau transpirati abundent.

Aplicati impreuna cu machiajul. Daca folositi crème hidratante sau alte cosmetice dimineata, este bine sa aplicati ecranul de protectiei solara in acelasi timp. Asigurati-va ca urmeaza o crema hidratanta, mai ales daca folositi acizii alfa – hidroxi, care pot avea un efect de uscare a pielii. Aplicati ulterior ecranul solar, urmat de orice machiaj pe care il veti folosi.

Lasati sa actioneze un timp. In general, ecranul solar actioneaza cel mai eficient dupa ce se absoarbe in piele. Aplicati-l cu cel putin 30 de minute inainte de a iesi afara.

Folositi cantitatea adecvata. Este nevoie de aproximativ 30 de grame de crema pentru a acoperi corpul unei persoane de dimensiuni medii. Aceasta este cantitatea aproximativa care va umple un paharel pentru bauturi tari. Ar trebui sa fiti complet acoperit cu crema inainte de a va aventura la soare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: