Fotbal: Finala Cupei Romaniei Rerprogramta Pentru Data De 17 Mai

SONY DSC

Finala Cupei Romaniei de fotbal, dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, a fost reprogramta , pentru data de 17 mai. Hotararea a fost luata de catre Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane, reunit sambata dimineata, dupa decesul mijlocasului dinamovist Patrick Ekeng, survenit vineri seara.

 

,,Ca urmare a tragediei din timpul desfasurarii jucolului Dinamo 1948 SA Bucuresti – FC Viitorul, in urma careia fotbalistul Pastrick Ekeng s-a stins din viata, toate jocurile din  cadrul competitiilor organizate de Federatia Romana de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Nationale de Juniori, partide de fotbal in sala si fotbal feminin) in peroada 07 – 09 mai se amana. Din aceleasi motive, Finala Cuperi Romaniei, programata initial pentru data de 10 mai 2016 se amana si urmeaza a se desasura la data de 17 mai 2016”, se arata in decizia Comitetului de Urgenta, compus din Razvan Burleanu (presedintele FRF), Gino Iorgulesc (prim –vicepresedinte FRF, Octavian  Goga (vicepresedinte FRF), reunit in conformitate cu dispozitiile art 36 din Statutul FRF.

Totodata , ,,cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa), efectuate de echipele ce urmau sa dispute, in aceasta etapa, partidele in deplasare, vor fi decontate de Federatia Romana de Fotbal, in baza facturilor emise pana la data actuallei decizii a Comitetului de Urgenta”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: