Fashion: KFC in parteneriat cu Oglivy & Mather Lanseaza Oja Comestibila Pentru Clinetii Lantului De Restaurant Din Hong Kong

1462444796-kfc-nail-polish-main

Oja se poate gasi, in doua nuante: Original (de culoare bej) si Hot & Spicy (iute si condimentata, in culoare rosie). Cei de la KFC au lansat clientii sa decida ce arome vor fi transformate in oja comestibila.

Pentru a folosi produsl comestic comestibil, clientii trebuie sa aplice oja pe suprafata unghiei si sa o lase sa se usuce, dupa care o pot consuma.

kfc2

Reprezentantii KFC afirma , faptul ca, oja este produsa din ingrediente naturale. ,,Reteta pentru oja cosmetica,  produsa de noi, este unica si a fost proiectata pentru a mentine aroma, dar si pentru a avea un strat lucios similar ojei obisnuite’” a declarat directorul de creatie  de la Ogilvy & Mather. ,,Aceasta campanie a fost organizata pentru a intriga si spori increderea clientilor nostri, in ceea ce priveste brandul KFC in Honk Kong”, a mai adaugat acesta.

Lantul american de restaurante a promovat noile produse pe retelele de socializare in ultimele saptamani.

KFC sau Kentucky Friend Chicken (denumirea completa a lantului de restaurante), este detinut de catre compania americana  Yum!Brands Inc. cu sediul in Louisvielle, Kentucky. La nivel mondial, KFC, are 750.000 de angajati, inregistrand vanzari de peste 3.6 miliarde de dolari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: