Business: Youtube Se Pregateste Sa Lanseze Un Serviciu De Televiziune Pe Baza De Abonament

d97fc5dbe07552b9062bbd58aa999a34_large

YouTube, filiala a Google Alphabet, intentioneaza sa lanseze, anul viitor, un serviciu, pe baza de abonament, care ofera acces la o serie de emisiuni TV live, a anuntat Bloomberg.

 

YouTube si-a adaptat, deja, infrastructura tehnica s I a avut discutii cu cele mai mari grupuri de televiziune, din SUA, incusiv NBC Universal (o filiala a Comcast), Viacom, CBS si 21 Century Fox.

Cu toatea acestea, drepturile de difuzare, nu au fost, inca, obtinute, pentru acest nou serviciu, care urmeaza sa se numeasca ,,Unplugged”.

Purtatorul de cuvant de la YouTube, a refuzat sa raspunda la intrebarile reporterilor de la AFP.

Prin adaugarea de canale cu transmisii live, serviciul Unplugged, aduce mai mult continut de calitate, care sa ii permita atragerea utilizatorilor spre acest nou serviciu, si sa creasca veniturile din afara publicitatii, au afirmat cei de la Bloomberg.

In contextul cresterii streaming-ului online, un numar mare de jucatori au inceput sa ofere, sau sa  se pregateasca in Statele Unite, oferte de televiziune online, care reunesc un numar mai mic de canale, decat ofertele traditionale si abonamentele scumpe ale teleziviunii prin  cablu, sau prin satelit bazate de multe ori pe pachete de sute de canale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: