Fashion: Tinuta Purtata De Emma Watson La Gala Met Realizata Din Fibre De La Sticle De Plastic Reciclate

emma-watson

Actrita britanica Emma Watson a dovedit prin cea mai recenta aparitie a sa pe covorul rosu ca este prietena cu mediul inconjurator si o adepta ,, a modei sustenabile”, relateaza CNN.

Celebra actrita din seria de filme ,,Harry Potter”, a purtat luni seara, la Gala Muzeului Metropolitan , din New York, cel mai important eveniment newyorkez deidcat industriei modei, o tinuta sofisiticata, alb – negru, creatie Calvin Klein, realizata din materialul Newlife.

Trena lunga, care se imbina maiestuos cu o pereche de pantaloni negri evazati, au fost confectionate din fibre provenit 100%, de la sticle de platic reciclate, in timp ce bustiera alba, ajustata pe corp, a fost realizata din fibre de matase si bumbac organic.

Emma Watson este cunoscuta pentru activitatea sa in favoarea mediului> discursului sau #heforshe, sustinut la ONU, in anul 2014, a devenit un moment crucial al carieri sale, porninf un miliard de vizualizari pe retelele de socializare.

,,Este o chestiune absolut feminista”, a spus actrita referindu-se la ,,moda sustenabila”, avand in vedere ca majoritatea fabricilor de textile din intreaga lume exploateaza munca femeilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: