Tenis: Rafael Nadal A Cerut, Marti, ITF, Sa I Se Publice Rezultatele Tuturor Controalelor Sale Antidoping, Pentru A Pune Capat Acuzatiilor Care I Se Aduc

1451778695892

In scrisoarea mentionata, Nadal , ii cere noului presedinte ITF, David Haggerty, sa intareasca ,,transparenta in lupta antidoping”.

,,Va rog sa-mi publicati toate datele. Va rog sa-mi publicati pasaportul biologic, istoricul complet al tuturor controalelor mele si testelor antidoping. De acum,va cer sa anuntati cand sunt controlat, si sa publicati rezultatele mele imediat in laboratoarele dumneavoaastra”, a scris Nadal.

ITF, a confirmat, marti, pentru AFP, faptul ca a primit scrisoarea trimisa de catre Nadal, si a precizat ca jucatorul dispune de datele sale antidoping, in consecinta le poate publica singur.

,,Caracterul veridic al unei asemenea publicari ar face obiectul unei verificari din partea ITF”, a scris federatia in comunicatul sau, exonerandu-l, din nou, pe tenismenul spaniol de suspiciunilele indreptate impotriva sa, la fel, cum a facut-o la mijlocul lunii martie.

Potrivit federatiei, ,,ITF poate confirma ca dolmul Nadal, nu a fost niciodata depistat pozitiv, la niciun control desfasurat in  cadrul Programului Antidoping in Tenis (TADP), si ca nu a fost niciodata suspendat pentru o incalcare a codului antidoping”.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: