Mayeiah’s Guide To Entertaining: Andre Rieu A Anuntat Ca Va Veni Pentru A Doua Oara In Concert La Bucuresti Cu Doua Spectacole Programate Pentru 11 Si 12 Iunie De La Ora 20.30 In Piata Constitutiei Alaturi De Orchestra Johann Strauss

andre rieu - 1

In luna iunie, a acestui an, Andre Rieu, va urca pe scena din Piata Constitutiei, alaturi de orchestra Johann Strauss si a invitatilor sai speciali, pentru a – si cuceri audienta cu o noua reprezentatie fascinanta.

Celebrul artist ne-a obisnuit cu seri de concert sold – out, iar spectacolul anuntat pentru ziua de sambata, 11 iunie 2016, se inscrie in aceeasi serie.

Prin urmare, persoanele care doresc sa petreaca peste trei ore de vis, in compania maestrului Andre Rieu, pe ritmul muzicii clasice si a celor mai fredonate melodii, din repertoriul international, isi pot rezerva locurile pentru cel de – al doilea concert.

Cel de-al doilea concert al celebrului violonist, va avea loc, duminica, pe 12 iunie, incepand cu ora 20.30, in Piata Constitutiei.

Biletele pentru noul concert Andre Rieu au fost puse in vanzare si sunt disponibile atat online prin eventim.ro, precum si de la magazinele partenere Eventim – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Preturile biletelor raman neschibate, fiind variabile, in functie de categoria de loc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: