Beauty Book: Persoanele Cu Parul Gras Ar Trebui Sa Fie Atente Si La Regimul Alimentar

8f3ad4be50e0ff2a45ffdb4f743521cd

Potrivit portalului  bustle.com , persoanele cu parul gras ar trebui sa fie atente si la regimu alimentar, nu numai la samponul pe care il folosesc, pentru a oferi un aspect cat mai placut si sanatos podoabei lor capilare.

,,Felul in care arata parul si sanatatea lui sunt determinate, practic, de regimul alimentar” a declarat hair-stylistul Tierra Tubs, pentru portalul citat mai sus.  Aceasta a oferit si un ,,Top 5 al alimentelor care pot face parul sa devina gras”.

O prima categorie este reprezentata de prajeli. ,,Excesul de ulei din alimente prajite se inflitreaza in corp, piele si la radacina firelor de par. Acest proces stimuleaza producerea excesiva de sebum, iar parul devine mai gras” , a declarat Katsumi Kassai, hai-stylis.

O a doua categorie este alcatuita din produsele lactate. Laptele integral, smantana si untul introduc in corp grasimi, ceea ce genereaza exces de sebum, lucru de pe urma caruia patimeste si parul.

In egala masura, carnea grasa, care nu este buna pentru inima, face rau si parului, afirma Katsumi Kassai.

Si consumul de zahar poate face parul mai gras, intrucat, are efect inflamator si afecteaza foliculii capilari. O ultima categorie de alimente care ingrasa parul cuprinde painea, pastele fainoase si orzul, sustin specialistii mentionati de portalul respectiv.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: