Food: Un Producator De Bere Din Scotia A Lansat Prima Bere Tartinabila Din Lume

innis and gunn

Innis & Gunn, un brand de beer kitchen, restaurante specializate in versiuni culinare ale berri, a profitat de deschiderea unei oi unitati pentru a lansa ceea ce producatorul prezinta ca o premiera mondiala, o pasta tartibila de bere.

 

Ca aspect, acesta seamana cu un jeleu, iar producatorul Innis & Gunn asigura ca cei care vor calca pragul restaurantului sau din Dundee (Scotia) sunt invitati sa ia, acasa, cate un borcal, al caruit continut il poti intinde pe paine sau biscuiti dimineata, sau pune alaturi de mancarurile lor favorite.

Dougal Sharp, fondatorul Innis & Gunn, producatorul de bere, pastreaza secretul pastei de bere ,,Marm & Ale”, aratand doar ca in ea a amestecat doua dintre cele mai bune berii ale sale, tinute in butoaie de stejar. Oferta acestuia de promovare s-a bucurat de o promovare generoasa, in presa locala, care a aratat ca lansarea pastei de bere demonstreaza efectul creator al producatorului, acela  ,,de a impinge limitele a ceea ce se poate face cu berea datorita inovatiei si experimentarii”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: