Fashion: Casa De Moda Italiana Fendi Va Sarbatori La 7 Iulie Implinirea A 90 De Ani Prezentand La Roma A Doua Sa Colectie Exclusiva De Blanuri

fendi - fur

,,Fondata la Roma, acum 90 de ani, Casa Fendi a deschis primul sau magazin in anul 1926, pe Via del Plebiscito, cu un atelier dedicat blanurilor si marochinariei”, a precizat reprezentantul casei de moda, intr-un comunicat.

 In conditiile in care designerul italian Giorgio Armani a anuntat, recent, ca renunta la orice blana de animal pentru colectiile sale, incepand cu sezonul toamna / iarna 2016/2017, casa de moda Fendi ramane “singura casa de lux care dispune de un atelier dedicat blanurilor”.

Pe 8 iullie 2015, in cadrul saptamanii modei de la Paris, Fendi a  provocat senzatie cu prezentarea colectiei sale de blanuri, prin care a sarbatorit 50 de ani de colaborare a casei de moda cu designerul german Karl Lagerfeld.

Fendi a optat in ultimul timp sa revina la originile sale: dupa ce a finantat cu aproximativ 2 milioane de dolari restaurarea celebrei Fontana di Trevi, firma si-a ales in octombrie ca nou sediu social ,,Palazzo de la Civilta Italiana”, un simbol al perioadei fasciste, dupa ce a contribuit, de asemenea, la renovarea cladirii.

Fontana di Trevi si aceasta constructie reprezinta ,,dragostea noastra pentru Roma si ceea ce vrem sa facem pentru acest oras, <<romanitatea noastra>> declarase atunci pentru AFP, Pietro Beccari, PDG al Feni, reamintind ca firma a avut intotdeauna inscris <<Roma>> pe logo – ul sau.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: