Must See: Noua Destinatie Preferata A Romanilor Care Calatoresc De Paste In Afara Tarii Este Bruxelles

brux-covmic

Conform unui studiu, edectuat de catre agentia de turism online eSky, Bruxelles este noua destinatie favorita a romanilor care calatoresc de Paste, in afara tarii. 9.9% dintre calatori au ales aceasta capitala ca destinatie preferata, iar pe locul al doilea se afla Londra, care atrage 9.24% dintre turisti.

 

Astfel, capitala Belgiei a detronat Londra, orasul care a ocupat, atat in 2014, cat si in anul 2015, locul 1, in topul calatoriilor pe care le efectueaza romanii in timpul sarbatorilor pascale.

 

Topul oraselor preferate de catre romani, pentru perioada 29 aprilie – 8 mai 2016, este completat de Roma ( locul 3, cu o coborare de un loc fata de clasamentul anului trecut), ales de 8. 91% dintre romani; Milano (locul 4, urcare de trei locuri fata de 2015) – 7.26 %; Madrid (locul 5, urcare de trei locuri fata de anul trecut) – 6.6%.

Pe langa rasturnarea de situatie din topul clasamentului, se mai remarca si preferintele tot mai mari ale romanilor pentru Viena (5.94%), Paris (4.29%) si Munchen (3.96%), orase care au ajuns pentru prima data in clasamentul celor mai populare orase pentru calatoriile de Paste si 1 Mai

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: