Fotbal: Marius Sumudica Revine Incepand De Marti La Conducerea Echiepei Sale In Urma Deciziei Comisiei De Recurs Din Cadrul Federatiei Romane De Fotbal

Sumudica

La finalul sedintei Comisiei de Recurs, de mari, tehnicianul a declarat ca, va fi suspendat pentru doua luni, dar incepanad  ca data de 8 iunie, iar penalitatea financiara i-a fost redusa la 50.000 de lei.

 

,,Decizia ne-a fost comunicata verbal, dupa – amiaza, voi fi la antrenament. Sunt fericit. S-a rdiciat sanctiunea, pana la data de 8 iunie, parca… iar din 8 iunie sunt suspendat doua luni. Iar amenda s-a redus la 50.000 de lei, cred, nici nu m-a interesat. Ma intorc la munca, mi-era dor de baieti, de iarba, de tot ceea ce inseamna fotbal” a declarat Sumudica.

 

Antrenorul a multumit conducerii clublui pentru sustinere si a afirmat ca trebuie sa le ofere o masa turror celor care l-au sprijinit in aceasta perioada. ,,Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat, lui Dani Coman, care a fost tot timpul alaturi de mine si asta a contat. Conducerea clubului a fost alaturi de mine, iar asta a contat enorm. Atat timp cat simti sprijinul, nu te simti singur. Acum trebuie sa platesc o masa …nu m-am putut sa dau o masa  celor din clubul de ziua mea, ma duc acum sa dau o masa de Ziua Femeii”, a mentionat Marius Sumudica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: