Life: Pilotii, Oamenii De Afaceri Si Pompierii Se Numara Printre Cei Mai Doriti Barbati Pentru Intalnirile Romantice

178806l-640x0-w-e924fae0

Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalnirile romantice, in timp ce domnii prefera, in principal, femei care se ocupa cu designul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de Tinder.

Totodata, profesorii si modelele se claseaza pe pozitii bune, la barbati si femei deopotriva, in lista de 15 profesii, preferate de utilizatorii retelei de socializare online Tinder, in ultimele trei luni.

Pe urmatoarele pozitii in tot sun profesii precum  doctor, realizator TV sau radio, profesor, inginer, model, paramedic, avocat, antrenor de fitness, consilier financiar, politist, militar (pentru barbati) si reprezentant in domeniul relatiilor publice, profesor, student, logoped, manager de retea de socializare, fotmodel, asistenta de stomatologie, asistenta medicala, stewardesa, antrenor de fitness si agent impobiliar (pentru femei), potrivit The Telegraph.

Aplicatia destinata intalnirilor si intemeierii unor relatii, a prezentat, in noiembrie, o versiune care le permite utilizatorilor sa includa profesia si informatiile despre educatie, in confingurarea profilului de pe reteaua Tinder. Reprezentanti retelei Tinder sustin ca profesia si educatia atrag mai multe intrebari decat simpla fotografie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: