Fotbal: Presedintele FRF, Razvan Burleanu, L – A Somat Public Pe Razvan Sava, Primarul Interimar Al Bucurestiului, Sa Deschida Arena Nationala Pentru Meciurile Echipei Nationale, In Caz Contrar Federatia Urmand Sa Mute Cartierul General Al Reprezentativei La Cluj

razvan burlean 1

Intr-o conferinta de presa, sustinuta la sediul FRF, Razvan Burleanu a declarat ca, a trimis o scrisoare deschisa Consiliului General al Primariei Capitalei, prin care a cerut o asumare, in comun, a raspunderii pentru deschiderea stadionului, insa, ,,lucrurile se misca greu”.

 

,,Ii solicit, inca o data, primarului interimar sa-si asume raspundere alaturi de FRF pentru redeschiderea Arenei Nationale. Redeschiderea stationului are o miza nationala, dar se pare a primarul interimar al Capitalei nu intelege acest lucru. Ne holbam la Arena Nationala ca la drobul de sare din povestea lui Creanga. Daca vreti ca lumea sa-si aminteasca de dumneavoastra nu mai pierdeti timpul cu afise electorale, ci luati decizii! Ceea ce face astazi primarul nu este management, co populism. Adresez public Primariei Capitalei rugamintea de a lasa stadionul in administrarea FRF. Ii transmitem un ultimatum: asteptam pana maine la pranz decizia Primariei Capitalei. Daca pana maine, la pranz, nu primim un raspuns, mergem la Cluj si transformam Clujul in capitala fotbalului romanesc”, a declarat presedintele FRF.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: