OSCAR 2016: Gala Laureatilor Celei De-a 88 – a Editii

Nomination-Oscar-88

Gala laureatilor celei de-a 88 – a editii a premiilor Oscar, va avea loc, duminica seara, la Dolby Theatre, din Los Angeles, si va fi transmisa in direct in peste 225 de tari si regiuni din intreaga lume, potrivit organizatorilor.

 

Marcat de polemica referitoare la absenta, pentru al doilea an consecutiv,  a persoanelor de culoare de pe lista nominalizarilor, evenimenul il va avea in rol de gazda pe Christopher Julius Rock III, cunoscut sub numele de Chris Rock. Scenarist, producator de televiziune, regizor si unul dintre cei mai indragiti actori afroamericani din SUA.

 

Lista vedetelor cinematografice care vor inmana pretioasele trofee cuprinde atori, regizori, muzicieni,  detinatori ai celebrelor statuete sau nominalizati la acestea anul acesta. Printre ei se vor numara J.J. Abrams, Patricia Arquette, Cate  Blanchett, Emily Blunt, Sacha Baron Cohen, Russell Crowe, Benicio Del Toro, Morgan Freeman, Whoppi Golderg, Lady Gaga, Quincy Jones, Julianne Moore si Eddie Redmayne.

 

Intregul eveniment este insotit de masuri de securitate speciale, sporite anul acesta, in contextul in care, in California este inca viu socul produs atacul terorist din 2 decembrie 2015, cand un cuplu de musulmani radicalizati a impuscat mortal 14 persoane si a ranit alte 21 la un centru social din San Bernardino.

 

Noaptea premiilor se va incheia cu traditionalul ,,Governos Ball’, marea petrecere oficiala organizata de catre Academia de Film, pentru 1.500 de invitati – castigatorii trofeelor si toti cei nominalizati, prezentatorii si cei care au asigurat numerele artistice din timpul ceremoniei. Atmosfera va fi intretinuta de Troy ,,Trombone Shorty” Andrews si formatia sa ,,Orleans Avenue”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: