Beauty Book: Daca Arati Mai Batran Decat Spune Varsta Din Buletin, Cu Siguranta Ai In Rutina Zilnica Un Obicei Care Te Imbatraneste

12106869_1118106304868541_74353117425208114_n

Dulciurile in exces – nu numai ca ajuta la depunerea kilogramelor nedorite. Insa, desterul in exces favorizeaza imbatranirea. Zaharul continut de acestea se leaga de proteina, in mijlocul celulelor, procedeu numit glicozilare, accelerand, astfel, procesul de imbatranire.  Astfel, apar efecte precum: pierderea stralucirii tenului, pungi sub ochi sau umflarea fetei.

 

Dormi prea putin – Daca te odihnesti, frecvent, mai putin de sapte ore pe noapte, acest lucru  duce la aparitia cearcanelor, dar si la scaderea puterii de concentrare. De asemenea, acest obicei, nesanatos, favorizeaza apritia kilogramelor in plus.

 

Ai obiceiul de a dormi cu perna pe fata in fiecare noapte – Acest obicei favorizeaza aparitia ridurilor. De aceea, nu iti crea un obicei de a dormi pe burta, ci alege sa dormi cu fata in sus sau pe o parte.

 

Sedentarismul – o alta cauza a imbatranirii premature. Daca iti petreci, mai toata ziua, pe scaunul de la birou, riscul aparitiei obezitatii, dar si a dezvoltarii unei boli de inima, sau de rinichi, este mai crescut. Este esential sa faci, cel putin, 150 de minute de miscare pe saptamana.

 

Petreci prea multe ore in fata televizorului – Conform unui studiu, efectuat in Australia, la fiecare ora petrecuta in fata televizorului, speranta de viata scade cu 22 de minute. Cand petreci mai mult de 30 de minute, corpul tau incepe sa  depuna zahar in celule, ceea ce duce la excesul in greutate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: