Fotbal: Gianni Infantino > Voi Munci Fara Odihna Sa Redau FIFA Inapoi Fotbalului

gianni-infantino-nestandard2

Gianni Infantino ales ,vineri, al 9 – lea presedinte al FIFA, a declarat, dupa alegerile de la Zurich, ca va munci pentru a duce inapoi fotbalul la FIFA si a reduce fotbalul la FIFA, relateaza Reuters.

 

,,Voi munci fara odihna sa aduc fotbalul inapoi la FIFA si sa readuc FIFA in fotbal. Simt emotii uriase si inca nu realizez ce s-a intamplat azi. Totul e prea proaspat si a fost o zi lunga, voi avea nevoie de ceva timp sa ma linistesc si sa vad ce s-a intamplat. As vrea sa vad o mare dezvoltare a fotbalului in toata lumea. As vrea sa vad o liga a Caraibelor, academii in Africa, copii jucand in Oceania. As vrea sa vad fotbalul dezvoltandu-se in toata lumea si lumea sa vada FIFA ca o oranizatie ce ajuta fiecare tara din lume sa dezvolte fotbalul. Vreau sa ma uit in ochii copiilor care vor zambi cand vor avea o minge cu care sa se joace. O noua era a inceput pentru FIFA in timp ce vorbesc. Voi contacta partenerii comerciali, sponsorii care au nevoie sa-si recastige increderea in FIFA si cand vom reusi asta cu noul nostru stil de munca atunci veniturile vor creste si nu va fi un motiv de ingrijorare la FIFA”, a declarat Infantino, care a castigat alegerile cu 115 voturi, fata de 88 ale principalului sau rival, Seicul Salman.

De asemenea, noul presedinte al FIFA a precizat ca noul secretar general va fi numit de noul Consiliu al FIFA, pe baza unui nou statut: ,,Vreau un secretar general foarte puternic. Am spus ca faca voi fi presedinte, secretarul nu va fi european, dar voi alege cea mai buna solutie pentru FIFA si fotbal”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: