Legal: Johnson & Johnson Trebuie Sa Acorde Despagubiri De 72 Milioane de Dolari Familiei Unei Femei Care A Murit Din Cauza Unui Cancer Cauzat De Pudra de Talc

baby-powder-lawsuit1

Compania Johnson & Johnson a fost condamnata la plata unor daune imense din cauza produselor sale.

Firma americana trebuie sa achite 72 de milioane de dolari familiei unei femei care a murit in urma unui cancer cauzat de pudra de talc, informeaza B1.TV.

 

Tribunalul din Missouri a decis ca Johnson & Johnson trebuie sa plateasca daune, in valoare de 72 milioane de dolari, familiei unei femei care a murit de cancer ovarian, afectiune ce a fost asociata cu utilizarea pudrei de talc produsa de companie. Astfel, juratii din St.Louis au decis ca familia lui Jacqueline Fox sa primeasca 10 milioane de dolari daune efective si 62 de milioane de dolari in daune punitive. Membrii juriului au stabilit ca Johnson & Johnson este raspunzatoare pentru frauda si neglijenta.

Jacueline Fox a sustinut ca a folosit pudra pentru copii si produsele de igiena feminina ale companiei timp de 35 de ani inainte de a fi diagnosticata, cu trei ani in urma, cu cancer ovarian. Femeia a murit, anul trecut, la varsta de 62 de ani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: