Business: Mars Inc A Anuntat Retragerea De Pe Piata A Unor Loturi Din Produsele Snickers, Mars, Milky Way si Celebrations Din 55 De Tari

Mars-large_trans++fPW3EaqVCgIi4TGmnUi__X3XdrTwQ5v2qO_NuICmnmg

Mars Romania a anuntat, marti, retragerea de pe piata a unor loturi din produsele Snickers, Mars, Milky Way si Celebrations, ca masura preventiva, dupa ce o bucata de plastic a fost identificata intr-un astfel de baton, produs in Olanda.

 

,,Pana la aceasta data, Mars a primit o singura reclamatie de la un consumator, iar in Romania nu a fost inregistrata nicio reclamatie”, se arata intrum comunicat al companiei.

 

Produsele vizate sunt batoanele miniaturi de 8 grame (Snickers, Mars, Milky Way), multipack 4X50 grame Snickers si Mars, respectiv Celebrations 220 grame si 400 grame, a informat compania producatoare. Produsele care fac obiectul retragerii au fost fabricate in Olanda.

Toate celalalte tipuri de ciocolata, distribuite de catre compania Mars Romania, sunt in continuare disponibile pentru achizitie si sigure pentru consum,potrivit companiei.

Compania americana Mars a anuntat, marti, o retragere masiva de batoane Mars si Snickers, din 55 de tari, dupa ce s-au gasit bucati de plastic intr-un produs al unei fabrici Mars din Olanda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: