Man’s Journal: Lansare Salonul Auto Bucuresti 2016

salonul-auto-moto-bucuresti-2015-09

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, platforma de business nr.1 a domeniului auto din Romania, prezinta anul acesta, in perioada 20 – 30 octombrie, pe generoasa suprafata a complexului Romaero Baneasa, cea mai completa gama de autoturisme si autovehicule utilitare, usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto, tuning auto si moto, precum si ultimele oferte ale societatilor de leasing si de asigurari auto.

 

Anul acesta, la cea de a XIV-a editie si la implinirea a 23 de ani de la inaugurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, este alaturi de dumneavoastra, imbinand experienta editiilor organizate, pana in prezent, cu dinamica contextului inovativ si economic actual.

 

Trendul ascendent si certitudinea brandului ,,Salonul Auto Bucuresti & Accesorii”, in piata auto din Romania, sunt sustinute de catre numarul mare de participani, expozanti si vizitatori inregistrati de-a lungul editiilor evenimentului. Un element fundamental, in sustinerea importantei SAB & Accesorii,  il reprezinta sustinerea evenimentului de catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), la care se adauga si parteneriatul cu Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

 

Early Booking SAAB & Accesorii 2016

Inscrie-te acul la Salonul Auto Bucuresti, cu peste 20% discount! (valabil doar pana la 15 Aprilie).

La editia din acest an, SAB & Accesorii pastreaza sprijinul oferit expozantilor prin mentinerea tarifelor de participare la acelasi nivel cu cel al editiilor trecute si prin deschiderea sesiunii  de inscrieri Early Booking, oferta valabila in perioada 15 februarie – 15 aprilie 2016.

Astfel, firmele inscrise la SAB & Accesorii 2016 care achita taxa de participare si 100% din chiria spatiului expozitional pana la data de 15 aprilie 2016, beneficiaza de o reducere la 20% aplicata la chiria spatiului neamenajat.

In plus, primele 10 companii inscrise pana la data te 15 aprilie 2016, vor primi gratuit amenajarea standului standard, au anuntat organizatorii.

 

Pentru informatii suplimentare: telefon/fax 021. 230.38.18 sau 021.231.41.56. e-mail: office @sab.ro, coordonatori proiect Sorin Radacineanu (0724. 294.000), Albert Kiss (0722. 579.877), Oana Ilescu (0723. 627. 732), Silvia Pavel (0726. 583.364).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: