Health: Dr. Oz Sustine Conferinta ,,Take Your Life To The Next Level” , La Bucuresti, Pe 25 Mai

oz

Consideat a fi evenimentul mediacal al anului 2016, dedicat stilului de viata sanatos, conferinta sustinuta de Dr.Oz pe scena Salii Palatului, din Bucuresto, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9.00.

Dr. Oz este cel mai cunoscut medic, in prezent, datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prim emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr.Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american. In timp, acesta a reusit sa castigat admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle, si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata.

Conferinta  vafi urmata de un alt eveniment. Dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume ,,Gala Pentru Excelenta In Sanatate”. In cadrul galei, Dr.Oz va acorda premii.

Biletele la coferinta gazduita de Dr. Oz sunt puse in vanzare pe site-urile evenim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro. BLT.ro, vreaubilet.ro si pe site-ul oficial al evenimentului droz.ro.

Parteneri principali: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: