Model Life: Kristina Pinemova A Semnat Recent Contracte Cu Doua Prestigioase Agentii de Modele – LA Models si New York Model Management

The-most-beautiful-girl-in-the-world-Kristina-Pimenova-1-1

Kristina, a fost desemnata ,,cea mai frumoasa fetita din lume” , are in prezent 1.2 milioane de followers pe Instagram, si 4 milioane pe Facebook, un shooting pentru Vogue, precum si campanii publicitare pentru Roberto Cavalli, Armani sau Dolce & Gabbana.  Micutul top model are deja o lunga cariera in spatele ei si acum a reusit sa aiba contracte cu cele doua agentii.

,,Sa ai notorietate in modelling, la numai zece ani, nu este putin”, afirma intr-un comunicat Heinz Holba, proprietarul agentiilor. ,,Suntem nerabdatori sa avem o relatie de lunga durata cu acest mic top model”, a mai adaugat acesta.

Noile contracte semnate au relansat o polemica declansata anterior. Mama Kristinei, un fost model rus, care gestioneaza cu mana de fier cariera fiicei sale, inclusiv conturile ei de pe retelele de socializare, este tinta mai multor critici. Internatutii ii reproseaza ca ii fura inocenta Kristinei, si ca incurajeaza o anumita hipersexualitate.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: