Fotbal: Echipele Romaniei Si Poloniei Sunt Favorite Din Grupa Preliminara E Pentru Calificarea La Cupa Mondiala De Fotbal Din 2018, Afirma Noul Selectioner Al Danemarcei

echipa nationala 1

Intr-un interviu acordat site-ului FIFA, noul selectioner al Danemarcei, norvegianul Age Hareide, a afirmat ca echipele Romaniei si Poloniei sunt favorite din Grupa Mondiala de fotbal din 2018.

,,Sunt foarte increzator in sansele Danemarcei. Cred ca este o grupa foarte interesanta, iar ceea ce este clar ca echipele mai slabe din Europa sunt tot mai bune, diferenta de valoare e mai mica decat era odata. Stim ca trebuie sa fie atenti la fiecare meci pentru a obtine punctele de care avem nevoie. Polonia si Romania, bineinteles, par sa fie cele mai puternice adversare si vom avea destule oportunitati sa le studiem la Euro 2016. Daca echipa noastra va fi asa cum poate fi, cred ca avem o sansa bun de califirmare”, a afirmat Hereide.

Din grupa E, fac parte Danemarca, Armenia, Kazahstan, Muntenegru, Polonia si Romania.

Castigatoarele grupelor preliminare se vor califica direct la turneul final din Rusia, iar cele mai bune  opt echipe clasate pe locul secund vor sustine meciuri de baraj (tur – retur) pentru celelalte patru locuri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: