Beauty: ,,Prends – moi” Parfumul Care Te Ajuta Sa Slabesti

Testare parfum

Velds, o companie franceza de cosmetica, a lansat un parfum care te ajuta sa slabesti. Produsul revolutionar poarta numele de ,,Prends moi”, si se bazeaza pe principiile aromaterapiei.

Cercetarile efectuate arata ca 75% dintre femeile care au folosit parfumul nu mai simteau nevoia sa manace snack-uri intre mese. De cele mai multe ori stresul, nervii, tristetea duc la alegeri nepotrivite in ceea ce priveste alegerile alimentare. Iar acest parfum  vine in ajutorul nostru.

,,Merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut!”, sustine creatorul parfumului, Joyce Musy.

Parfumul este creat pe baza aromelor de bergamota, mandarina, liliac si Ylang Ylang. Ingredientele continute sunt speciale avand in vedere ca atunci cand intra in contact cu pielea secreta endorfine, hormonul responsabil cu fericirea. Aromele parfumului trimit mesaje de placere si satietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului si anxietatii si taie pofta de mancare intre mesele principale.

Pretul parfumului minune este de aproximativ 22 de dolari. Si este la mare cautare, in lumea intreaga. Peste 6000 de persoane sunt trecute pe lista de asteptare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: