Man’s Journal: Barbatii Cu Barba Nu Mai Sunt La Moda In 2016

176132-566x850-Young-Man-With-Beard

 

Haiestylistul Cristi Pascu a explicat, pentru Gandul, care sunt tendintele anului 2016.

 

Pentru doamne

Pentru doamne, culoarea vedeta a anului ramane blondul. Insa, nu orice fel de blond, ci nuantele de gri. Incepand de la gri  inchis – petrol spre blond – alb.

,,Am trecut intr-un an ce le propune femeilor sa fie unice. Drept urmare, totul se bazeaza pe accesorii, pe impletituri scolaresti, bentite, coronite, flori sau adaosuri de par. Cand ma refer la bentite nu vorbesc despre bentita de scoata, rigida, ci de cea realizata dintr-o bucata de material sau o bucata de tul, care poate fi innodata cu mesele. Femeile vor incerca, in 2016, sa fie cat mai copilarose’, a declarat Cristi Pascu, pentru Gandul.

,,In materie de coafuri se poarta cocurile rasucite, nodul facut in spate sau esarfele inodate. Doamnelor care vor sa iasa in evidenta in acest an, le adresez un indemn: individualizati-va”, a mai declarat acesta.

 

Pentru domni

La barbati, ,,undercut-ul este tunsoarea vedete a acestui an, adica combinarea tunsorii scurte pe o zona cu parul lasat lung intr-o zona a capului. Justin Bieber si David Beckham, sunt doar doua exemple de vedete masculine care au adoptat aceasta tunsoare”, a mai adaugat hairstulistul.

In  2016, barba pierde teren. ,,Nu mai este un must have sa ai barba. Aceasta este un accesoriu ce treuie intretinut, iar barbatii sunt destul de neglijenti si incomozi cu ideea de a sta tot timpul sa o aranjeze. Va supravietui acea barba de doua- trei zile, care da un aspect de tanar si nelinistit unui barbat”, a mai declarat Cristi Pascu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: