Fun Time: Ce Spune Forma Fetei Despre Noi

93628051_4697075_142611naturalweddingmakeup2

Fata in forma de inima

Fata in forma de inima denota o personalitate puternica, ambitioasa, dar si o persoana care este incapatinata, chiar si atunci cand nu este cazul. Iar atunci cand au un scop, sunt genul de persoane care muncesc neobositi pentru atingerea lui. Insa sunt foarte mari iubitori de distractie si socializare, de aceea ii poti regasi in industria divertismentului.

 

Forma rotunda

Principiu acest tip de fata inspira incredere, generozitate si alturism. Insa, pe de alta parte, dezavantajul este ca unii oamenii  pot fi tentati sa abuzeze de bunele intentii, oamenii pot fi tentati sa abuzeze de bunele tale intentii, pentru ca aceasta tipologie atrage personalitatile narcisiste. Insa poti schimba aceasta perceptie daca inveti sa priorizezi oamenii in functie de importanta pe care ti-o ofera.

 

Fata ovala

Persoanele care au fata ovala stiu intotdeauna sa spuna lucrul potrivit si au o doza de diplomatie care ii ajuta in multe situatii speciale. De asemenea, sunt considerate a fi persoane stilate, sensibilitate, iubitoare de frumos.

Fata triunchi

Liderii au de obicei acest tip de fata, deoarece le place la nebunie sa fie intr-o functie de conducere. Sunt genul de persoane care inspira incredere si  care dau dovada de o doza sanatoasa de autocontrol in toate situatiile. De obicei, fetele triunchi au succes in tot ceea ce isi  propun.

 

Fata dreptunchiulara

Se spune despre persoanele care au aceasta forma de fata ca isi asculta loghica si sunt ganditori de vocatie, dar au tendinta sa despice prea mult firul in patru. De obicei, isi fac multe planuri, dar nu le place sa vorbeasca despre sentimentele lor. De asemenea, sunt iubitori ai sportului, ceea ce ii ajuta sa se detaseze de grijile cotidiene.

 

Fata diamant

Aceasta forma de fata spune despre tine ca iti place sa ai control asupra situatiilor din viata ta si ca tii foarte mult la detalii. Drept urmare esti foarte apreciata la locul de munca pt abilitatile tale profesionale, dar si pentru cele de comunicare. Probabil esti si genul care stie sa arunce o replica acida, atunci cand este cazul.

Pafata patrata

Chipurile care au fruntea si barbia pronuntate deborda de viabilitate, energie, initiativa, indiferent ca au terminat un proiect sau participa la o competitie sportiva. Insa, uneori, pot avea si tendinta de a reactiona agresiv, atunci cand sunt provocate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: