What’s Buzz: Oprah Winfrey A Castigat 12 Milioane de Dolari Cu Un Simplu Mesaj Pe Twitter

20th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Celebra realizatoare si producatoare de televiziunea, Oprah Winfrey, cunoscuta si pentru succesul ei in afaceri, a inregistrat un nou record. Aceasta a castigat peste 12 milioane de dolari, cu un simplu mesaj pe Twitter, relateaza ziarul belgian Le Soir, citat de Agerpres.

 

Oprah duce de multi ani  lupta – promovata si cunoscuta la nivel planetar – cu kilogramele in plus, ea urmeaza in prezent programul de slabit ,,Weight Watchers”, si isi difuzeaza comentariile legate de aceasta experienta pe retelele sociale, unde are milioane de fano.

Detinatoare a unui imperiu, estimat de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta a postat marti, pe Twitter, o scurta inregistrate in care a anuntat ca a pierdut 12 kilograme, desi nu a renuntat la paine. ,,Aceasta este o mare bucurie pentru mine”, a marturisit ea, subliniind ca este o mare amatoare de paine.

Dupa anuntul facut de Oprah Winfrey, actiunile la bursa ale firmei ,,Weight Watchers” au explodat. Valoarea lor crescand cu 20%. Totodata, Oprah Winfrey a devenit mai bogata cu aproximativ 12, 5 milioane de dolari, intrucat in octombrie 2015 a avut inscirata idee de a achizitiona 10% din actiunile acestei companii specializate in produse alimentare destinate persoanelor care vor sa slabeasca sau sa-si pastreze silueta.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: