Not so serious business: Cele Mai Puternice Sase Femei Ale Zodiacului

11218721_1028079980537841_5306222956644302459_n

Fiecare semn zodiacal ofera nativului din acea zodie trasaturi de personalitate speficifice, care il fac usor de identificat. Se stie ca zodiile de pamant sunt foarte ambitioase, cele de foc au multa energie, cele de aer se fac remarcate printr-o dorinta de nautate, cele de apa sunt mai sensibile.

Zodiile care ofera nativilor multa forta si determinare sunt urmatoarele:

Femeia Gemenei

Femeia nascuta in aceasta zodie este extraordinar de ambitioasa, stie cum sa obtina in viata tot ceea ce isi doreste: fie ca este vorba de dragostea sau cariera profesionala. Pentru femeia Gemeni nu exista cuvantul ,,nu pot”, si asta pentru ca se descurca de cele mai multe ori, mai bine decat o fac barbatii. Intr-o relatie, imbina incapatinarea si orgoliul, asa ca este de preferat ca partenerul sa fie foarte intelegator.

Femeia Scorpion

Persoana nascuta in acest semn zodiacal este  incapatanata si are foarte multa incredere in fortele proprii, ceea ce poate fi de-a dreptul deranjant pentru cei care interactioneaza cu ea.

Cucereste prin usurinta ei de a se exprima, prin siguranta pe care o afiseaza, iar profesional reuseste acolo unde isi doreste.

 

Femeia Balanta

O femeie nascuta in aceasta zodie are o mare rezistenta psihica, chiar si in cele mai primejdioase locuri. Este o femeie foarte pretentioasa, si tu trebuie sa fii cel putin la fel de  ambtios ca si ea pentru a accepta o relatie cu tine. Femeia nascuta in acest semn zodiacal poate rezista chiar si in cele mai neprietenoase conditii , pentru ca aceasta este o supravietuitoare.

 

Femeia Taur

Despre  femeia Taur s-ar putea spune ca este cea mai puternica femeie a zodiacului atat fizic, cat si psihic. Nu are liniste pana cand nu gaseste o rezolvabila pentru fiecare problema ce ii iese in  cale, indiferent de dificultatea acesteia. Poate motiva orice tip de barbat si va face din el un lider adevarat, atat timp cat o asculta si face intocmai ca ea. Cei care au alaturi o femeie Taur se pot considera cu adevarat norocosi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: