Bridal: Ce Flori Prefera Miresele Pentru Buchetele de Flori

 

View More: http://barbararahalphotography.pass.us/ks

Cel mai adesea viitoarele mirese prefera flori precum bujorii, trandafirii, orhideea si hortensia. Bujori sunt flori varatice, extrem de inmiresmate, disponibile in nunate de alb, roz sau mov, cu o cupa florala extrem de impunatoare, regala si cu o alura usor vintage, romantica. Miresele sunt extrem de indragostite de aceste flori, si le prefera chiar si in extrasezon.

Trandafirii, simbolul inconestabil al romantismului, au pretul foarte accesibil, sunt disponibile intr-o paleta de culori mai mult decat cuprinzatoare.

Alte flori preferate de vitoarele mirese sunt orhideele. Aceasta este impunatoare, pretioasa si misterioasa. Fie ca vorbim de cupe cu textura carnoasa de orhidee imperiala sau firavele cupe de orhidee phalaenopsis, mirele sunt absolut vrajite de farmecul exotic al horhideelor.

Hortensia este o floare eleganta, foarte mare, capabila sa acapareze orice aranjament sau buchet floral, prin simpla ei prezenta. Desi, este o floare foarte sensibila la temperatura, si mai ales la deshidratare, miresele o aleg pentru felul special in care arata si pentru  bogatia care o transmit.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: