Printesa Charlotte, Fiica Ducilor de Cambridge, Are Numai Opt Luni, Dar Ocupa Primul Loc In Topul ‘Persoanelor Care Conteaza”In 2016

kate middleton

 

Charlotte, nascuta la 2 mai 2015, este descrisa de Tatler ,,ca un minunat mic ghemotoc de bucurie”, care ,,ne-a cucerit desi deocamndata stim foarte putine lucruri despre ea, in afara de importantul aspec ca este pe pozitia a patra a succesiunii la tronul Britaniei. Din acest punct de vedere, ea urmeaza dupa bunicul patern, Printul Charles, tatal ei, Printul William, si fratiorul ei Printul George.”

 

De asemenea, clasamentul ii plaseaza pe locul al doilea pe Ducesa de Cambridge, Catherine, iar pe al treilea, pe sotul acesteia, Printul William. Castigatorul topului de anul trecut, Printul Prince George de Cambridge, se situeaza pe pozitia a patra, exact inaintea strabunicii lui, Regina Elisabeta a-II-a.

Primarul Londrei, Boris Johnson este pe locul al 18-lea, devansat de actori precum Eddie Redmayne (locul 12), laureat al Oscarului de anul trecut pentru ,,Cel mai bun actor in rol principal” si Felicity Jones (16), dar si de Lizzy Jegger (14), fiica lui renumitul Mick Jagger, solistul formatiei ,,The Rolling Stones”.

Premierul britanic, David Cameron se situeaza pe pozitia 65, in acest top, despre care al carui mod de alcatuire, revista Tatler nu ofera nici o informatie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: