Business: Facebook Va Lansa O Platforma Dedicata Evenimentelor Sportive

facebook

Campania Facebook va lansa o noua platforma – Facebook Sports Stadium –  dedicata evenimentelor sportive, care va oferi utilizatorilor, in timp real, informatii si actualitati despre diverse meciuri, mesaje publicate de fani, statistici si comentarii ale unor experti.

,,Cu cei 650 de milioane de fani ai sporturilor pe care ii are, Facebook, este cel mai mare stadion din lume”, se afirma intr-un  mesaj dat publicitatii, miercuri, de catre compania americana.

Noul serviciu online al companiei Facebook, pare sa fie, potrivit Reuters, o incercare de a patrunde, in forta, pe un teritoriu detinut pana in prezent de catre Twitter. Conoscuta retea de microblogging s-a dovedit, in ultimii ani, o destinatie foarte populara in randul internautilor, in ceea ce priveste evenimentele sportive ,,transmise live” in mediul online.

Facebook Sports Satdium va acoperi, deocamadata, din punct de vedere mediatic, doar meciurile din campionatul de fotbal nord – american, care va culimna cu Gala Super Bowl, pe 7 februarie. Noua platforma se va asresa, insa, in viitor si altor sporturi, precum, baschet si fotbal european, au mai prezicat reprezentantii companiei americane.

Serviciul ,,Facebook Sports Stadiu”, poate fi accesat prin introducerea in fereastra de cautare, de pe Facebook, a unui meci individual.

Facebook, care a anuntat, in septembrie 2015, ca are o medie de 1.01 miliarde de utilizatori unici activi, va face publice, pe 27 ianuarie, veniturile obtinute in ultimul  trimestru a anului trecut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: