Not So Serious Business: Ce Inel de Logodna Ti Se Potriveste In Functie de Zodie

AlexandreRezaTurbanRing

Pentru orice barbat, alegerea inelului de logodna perfect pentru viitoarea sa logodnica, pare a fi o misiune imposibila. Insa, cu rabdare, cateva intrebari adresate subtil iubitei sale si putina informare, o poti impresiona pe cea care urmeaza sa-ti devina sotie.

Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt hotarate, puternice si stiu foarte bine ce vor de la viata. De aceea, ele au nevoie de un inel care sa le reprezinte. Pe placul lor pot fi inelele de logodna sofisticate, din aur alb sau platina. Insa, este important ca acestea sa fie incrustate cu pietre pretioase, precum rubinul, granatul sau topazul. Pentru a o impresiona si mai mult, poti alege ca diamantul sa fie de culoare rosie.

 

Taur

Daca partenera ta este nascuta zodia Taur, inseamna ca, este o femeie sensibila, pasionala si, nu in ultimul rand, foarte pretentioasa. Inelul de logodna, pentru o femeie din aceasta zodie, trebuie sa fie neaparat unul scump. Insa, inelul trebuie sa aiba trasaturi fine, sa fie construit dintr-un material pretios, la care sa se adauge un diamant, safir sau smarald. Un lucru este sigur: nu ar trebui sa te uiti la bani, atunci cand alegi inelul de logodna, pentru o femeie din aceasta zodie.

 

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni este provocatoare, misterioasa si mereu  in cautare de ceva nou. Inelul perfect pentru femeia din aceasta zodie este un pretios. Confectionat din platina sau aur alb, cu un diamant care sa atraga privirile tuturor, atat prin marime, cat si prin taieturi, claritate sau frumusetea trasaturilor. Pe langa diamantul, principal, pot sa apara si cateva nestamate mai micute, colorate, precum agata, ametist sau topaz.

 

Rac

Femeile din zodia Rac sunt nehotarte, sensibile si foarte dificile. Inelul care le va face fericite, nu este unul neaparat scump, ci mai de graba, am putea spune, unul care are foarte multa traditie, mai pe scurt, un inel care este trasmis din generatie in generatie. Poti alege un inel, confectionat din aur alb sau argint, cu perle sau cristale, care sa aiba trasaturi fine, dar si o anumita valoare sentimentala. Pentru femeia din zodia Rac, conteaza mai mult valoarea sentimentala a inelului, decat pretul acestuia.

 

Leu

Femeia Leu este impunatoare si ii place mereu sa fie in centrul atentie. Asa ca are nevoie de un inel de logodna cu care se poate mandri, care sa fie impunator. Este necesar ca inelul pe care il oferi sa fie din aur, stralucitor si cu o multime de diamante sau pietre pretioase precum rubinul, topazu sau smaraldul. Alege un inel valoros si cu siguranta o  vei impresiona.

 

Fecioara

Femeia din zodia Fecioara este feminina, perfectionista, dar si pretentioasa. Inelul potrivit pentru ea este unul cu o semnificatie aparte, simplu, foarte stilat, din aur alb sau galben, incrustat, eventual, cu o perla,  un safir sau diamant. Insa, dimantul nu trebuie sa fie prea mare, pentru ca femeia Fecioara nu il place prea mult sa iasa in evidenta.

Balanta

Balantele sunt feminine, puternice, elegante. Alege pentru ele un inel extravagant, elgant, rafinat, din aur alb sau galben. Acesta poate avea pietricele de mici dimensiuni, precum safir, jad,turcoaz, iar culorea poate fi roz. Ai grija la preferintele lor, asta pentru ca doamenele nascute in zodia Balantei sunt foarte pretentioase.

 

Scorpion

Femeile nascute in zodia Scorpion sunt atractive, pasionale si pretentioase. Cumpara un inel simplu, unic, incrustrat cu pietre de culoare inchisa, rosii sau negre, precum topazul, ametistul, rubinul sau smaraldul. Este necesar  ca inelul pentru care optezi sa fie stralucitor, insa, sa nu epateze prea mult.

 

Sagetator

Cele nascute in zodia Sagetator sunt optimiste, directe si le place sa-si traiasca viata la maxim. Asa ca inelul potrivit pentru ele este simplu, fin, din aur galben. Poti alege un inel cu safir, topaz sau diamant, insa ai grija sa nu fie prea incarcat. Sagetatoarelor le place sa poarte inelul la orice ocazie!

 

Capricorn

Femeia Capricorn este pasionala, orgolioasa, dar, si foarte calculata. Pentru ea ar fi potrivit un inel special, pretios, elegant, cu o piatra de dimensiuni mari ca, de exemplu,  perla, safir sau turcoaz. Inelul poate fi din aur alb sau aur galben, insa cu trasaturi fine.

Varsator

Sensibila, noconformista, cu simtul practic, cea nascuta in zodia Varsator, va prefra un inel din aur alb sau platina, incrustrat cu pietre precum acvamarin, turcoaz sau ametist. Ai grija, insa, sa fie un inel deosebit, stralucitor si, daca se poate, un model unicat.

 

Pesti

Femeile din zodia Pesti sunt misterioase, feminine dar si cuceritoare. Inelul perfect pentru ele unul scump, din aur galben sau aur. Poti alege pietre norocoase, precum safir galben sau piatra lumii. Ai grija la modul in care alegi sa ii oferi inelul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: