FOTBAL: UEFA a anuntat ca au fost inregistrate 3.5 milioane de solicitari de bilete pentru EURO 2016

mascotteeuro2016

v

Federatia Romana de Fotbal informeaza, faptul ca, UEFA a anuntat pe site-ul sau ca au fost inregistrate 3.5 milioane de solicitari de bilete, pentru cele 800.000 de bilete, repartizate tarilor participante la turneul final al EURO 2016.

Pe 18 ianuarie, s-a incheiat procesul de inscriere pe platform EURO2016.COM, pentru fanii celor 24 de representative, calificate la turneul final din Franta, care doresc sa achizitioneze bilete la meciurilor favoritilor.

 

Meciurile la care a existat cea mai mare solicitare de bilete sunt: Germania – Poloni (Saint-Denis/16 iunie), Irlanda – Suedia (Saint – Denis/13 iunie), Portugalia – Austria (Paris/18 iunie).

Cei mai numerosi fani activi, pe platform de ticketing, au fost cei ai Polonie, Frantei, Austriei, Irlandei si Elvetiei.

De asemenea, pana la 1 februarie, UEFA tine deschisa platform de ticketing pentru publicul larg, care doreste sa urmareasca partidele de la turneul final, in alte sectoare, decat cele rezervate galeriilor desuporteri. Pentru acestia, forul de la Nyon a alocat bilete la categoriile 1 si 2. Sunt disponibile bilete pentru persoanele cu dizabilitati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: