Royal World> Ducesa de Cambridge Ca Colabora cu Huffington Post In Calitate De Editorialist Sef

kate-middleton-in-jenny-packham

Ducesa de Cambrige va colabora cu serviciul de stiri online, de la Huffington Post UK, in calitate de editorialist – invitat, pentru o zi, in luna februarie, informeaza Reuters.

Obiectul aceste colaborari, inedite, vizeaza cresterea gradului de constientizare, in randul publicul larg, asupra dificultatilor prin care trec copii diagnosticati cu maladii mintale, a anunta, vineri, biroul de presa al Ducesei de Cambridge.

Sotia printului William, va invita o echipa de jurnalisti, de la Huffington Post UK, la Palatul Kensington, la jumatatea lunii februarie, si isi va asuma rolul de editorialist – invitat, pentru a relata intr-un articol activitatile deosebite realizate de mai multi profesori,  parinti, cercetatori si experti in domeniul sanatatii mintale.

Una dintre organizatiile de caritate, pe care ducesa de Cambridge, in varsta de 34 de ani, a acceptat sa le patroneze, dupa casatoria ei cu Printul William, in 2011, este ,,Place2B”, care ofera sprijin material si consiliere psihologica pentru 67.000 de copii, din 175 de scoli, din Marea Britanie, care sufera de diverse forme de maladii mintale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: