Sport Time: FRF A Cerut Insolventa TVR, Penntru Plata Unor Penalitati Privind Meciurile Din 2010 – 2011

federatia-romana-de-fotbal-psd

 

 

Federatia Romaa de Fotbal (FRF) a cerut insolventa Televiziunii Romane si vrea ca instant sa oblige TVR la plata unor penalitati, in legatura cu difuzarea unor meciuri ale echipei nationale, desfasurate pe teren propriu, in Campania pentru Euro 2012, au declarat surse din SRTV, pentru Mediafax.

In acest sens, Federatia Romana de Fotbal a dat in judecata Societatea Romana de Televiziune (SRTv), dosarul fiind inregistrat, pe 30 decembrie 2016, la Tribunalul Bucuresti. Obiectul dosarului este <<procedura insolventei – societati cu raspundere limitata>>, iar primul termen, in acest dosar, a fost stabilit pentru 19 februarie 2016, potrivit informatiilor de pe Portalul Instantelor de Judecata din Romania.

 

Surse din TVR au declarat, pentru Mediafax, ca Federatia Romana de Fotbal doreste ca Televiziunea Romana sa ii plateasca penalitati, de cateva sute de mii de lei,  pentru ca televiziunea publica ar fi intarziat anumite plati catre FRF, in legatura cu difuzarea unor meciuri ale echipei nationale de pe teren propriu, din Campania pentru Euro 2012, care s-au jucat in 2010 si 2011. In acest sens, anul trecut au existat mai multe discutii intre reprezentantii TVR si cei ai FRF, insa, acestia nu s-au inteles, cu privire la valoarea acestor penalitati. <<FRF spunea o suma, TVR nu era de accord cu ea. Fiind vorba despre penalitati de intarziere a platii, acestea puteau fi discutabile>>, au declarat sursele citate.

Procesul nu are nicio legatura cu meciurile actuale sau viitoare, din preliminarii, fiind o situatie care vizeaza doar meciurile de pe teren propriu, din Campania pentru Euro 2012, au mai afirmat sursele citate.

 

 

Sursa: Mediafax.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: