Book: Lansarea Noului Volum din seria <> din Nou Amanata

George-RR-Martins-Deadline-For-GoT-Book-6-Missed-Game-Of-Thrones-Season-6-Release-Date-Affected-Spoilers

Scriitorul american Georege R.R. Martin, autorul romanelor din seria literara pe baza careia este realizat serialul TV <<Urzeala Tronurilor>>, a anuntat ca, lanasarea noului volum din aceasta franciza, va fi din nou amanata, deoarece, romanul <<nu este deocamdata finalizata>>, informeaza bbc.com.

<<The Winds of Winter>>, noul volum din seria <<Cantec de gheata si foc/A Song of Ice and Fire>>, urma sa fie pupicat inainte de lansarea pe micile ecrane a celui de-al saselea sezon din serialul <<Urzeala Tronurilor>>, in aprilie 2016.

Serialul <<Urmeaza Tronurilor>>, produs de HBO, a prins din urma evenimentele relatate in romanele scrise de George R.R. Martin.

Intr-un mesaj, publicat pe blogul sau personal, sambata, George R.R. Martin a declarat ca,  a scris déjà mare parte din capitolele pe care si-a propus sa le includa in noul volum, dar mai are inaintea sa <<inca multe alte luni … si asta doar daca scrisul merge bine>>.

<<Credeti-ma, nu-mi face placer sa scriu aceste cuvinte. Sunteti dezamagiti, dar nu sunteti singurii care se simt astfel. Editorii si publisherii mei sunt dezamagiti, cei de la HBO sunt dezamagiti, publisherii straini si traducatorii sunt dezamagiti. Insa, niciunul dintre ei nu ar putea fi mai dezamagit decat sunt ei. Timp de atatea luni am dorit cu disperare sa fiu capabil sa va anunt: <<Am terminat si am predate manuscrisul de la <<The Winds of Winter>>, in ultima zi sau inainte de ultima zi din 2015>>, a scris scriitorul american pe blogul sau.

<<Insa cartea nu este gata. Si nici nu va fi terminata maine sau saptamana viitoare. Am incercat, am promis, dar am esuat. Am ratat deadline-ul de Halloween, iar acum am ratat si deadline-ul de Anul Nou. Iar acest lucru inseamna ca, mai mult ca sigur, romanul <<The Winds of Winter>> nu va fi publicat inainte de premiera serialului <<Urzeala Tronurilor>>, in aprilie>>, a mai adaugat George R.R. Martin.

<<Scrisul meu nu a mers la fel de repede, pe cat mi-ar fi placut. Puteti sa dati vina pe calatoriile mele, pe timpul alocat textelor pe care le scriu pe blog, sau pe toate celelalte distractii si proiecte ale mele, insa, toate aceste lucruri au avut un impact. Puteti da vina sip e varsta mea, care ar fi putut sa aiba si ea un impact. Dar, pentru a spune adevarul pana la capat, scrisul meu merge bine uneori, iar alteori nu mai merge bine. Iar, acest lucru este valabil pentru mine inca din tinerete, de la varsta de 20 de ani>>, a precizat romanicerul.

 

George R.R.Martin a recunoscut faptul ca, 2016 ar putea fi un an ciudat pentru cititorii sai, deoarece, pentru prima data, vor fi depasiti de telespectatorii serialului <<Urzeala Tronurilor>>, in cursa de aflare a intrigilor din universal acestor romane.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: