Business: Versiunea “Facebook at Work” Va Fi Lansata In Cateva Luni

facebook

In cateva luni, Facebook va lansa o versiune a retelei de socializare dedicate angajatiilor din companii.  Potrivit Reuters, noul serviciu se lanseaza dupa aproximativ un an de teste.  Facebook at work este aproape identic cu actual variant a retelei de socializare. Include o functie pentru vizualizarea stirilor, butoane like si serviciu chat.

,,As  putea spune ca 95%, din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook, va exista si in Facebook at Work”, a declarat Julien Codorniou, director pentru parteneriate pe platform globala la Facebook.  Totusi, utilizatorii ,,Facebook At Work” vor avea profile special, distinct de profilele de pe Facebook.

Facebook a inceput sa testeze ,,Facebook at Work” in ianuarie, iar deocamandata serviciul a fost disponibil pentru companii pe baza de invitatie.

Dupa ce va fi lansat, serviciul va fi deschis tuturor companiilor, iar Facebook intentioneaza sa taxeze ,,cativa dolari pe luna/utilizator”, pentru serviciile premiul, cum ar fi ..analize” si ,,customer service”, a declarat un purtator de cuvant al compabiei.

Peste 300 de companii, printer care Heineken, Royal Bank of Scotland si producatorul de bijuterii Stella and Dot utilizeaza, déjà, ,,Facebook at Work”, iar compania hoteliera Club Mediterranee urmeaza la randul ei sa adopte noul sistem. Club Mediterranee va oferi serviciul tuturor celor 13.000 de angajati, din vara anului 2016, a declarat Anne Browayes – Level, director de marketing si IT.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: