Royal: Doua Fotografii Ale Printesei Carlotte, In Varsta De Sase Luni, Au Fost Publicate De Casa Regala Britanica, Pe Twitter

2EE6D3A600000578-3338238-Snapped_by_her_adoring_mother_the_Duchess_of_Cambridge_this_is_l-m-37_1448800851004

 

Doua fotografii ale Printesei Charlotte, in varsta de sase luni, care au fost realizate de masa sa, Duchesa Catherine, la resedinta  familiei, Anmer Hall, in Norflok, la inceputul lunii noiembrie, au fost publicate, duminica, de catre biroul de presa al Palatului Kensington, resedinta oficiala a ducelui si ducesei de Cambridge, pe contul de Twitter.

In fotografii, Printesa Charlotte, este imbracata intr-o rochie inflorata, cu guler alb, peste care poarta un carligan de culoarea roz. Intreaga tinuta ii scoate in evidenta micutei printese ochii albastri.

Cele doua fotografii au fost publicate in semn de multumire pentru poporul britanic si pentru presa, care le-au permis celor doi copii ai cuplului regal, sa creasca departe de lumina reflectoarelor.

,,Ducele si Ducesa de Cambridge sunt incantati sa distribuie doua noi fotografi ale Printesei Charlote”, au explicat, duminica, reprezentantii Palatului Kensigton, pe Twitter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: