What’s Buzz: Ultimul Album Al Cantaretei Adele, Nu Va Fi Disponibil Pe Serviciile de Streaming

 

 

adele

Noul album al cataretei Adele, intitulat <<25>>, asteptat cu mare nerabdare de fanii artistei britanice, nu va fi disponibil pe niciunul dintre serviciile de sreaming musical: Scotify, Apple Music si Deezer au anuntat, joi, companiile mentionate.

Apple Inc a confirmat faptul ca <<25>>, lansat vineri, nu va fi disponibil pe serviciul sau de streaming Apple Music. In schimb, cel mai recent single al cantaretei, <<Hello>>, va continua sa fie disponibil pentru streaming.

Compania Apple a declarat ca albumul <<25>>, va putea fi cumparat din magazinul ei online, iTunes.

Spotify a confirmat, la randul sau, faptul ca abonatii acestui serviciu de streaming muzical nu vor avea acces la nou album al artistei britanice. <<O iubim si o respectam pe Adele, la fel ca cei 24 de milioane de fani ai de de pe Spotify. Speram ca ea va oferi acestor fani sansa de a se bucura de prezenta almului <<25>> pe Spotify alaturi de albumele <<19>> si <<21>>, cat mai curand, se afirma in comunicatul de presa emis de reprezentantii Spotify.

Tyler Goldeman, directorul executiv pentru America de Nord al companiei de streaming muzical Deezer, a declarat pentru Reuters ca aceasta companie nu va difuza albumul <<25>>, in ziua lansarii acestuia.

In schimb, agentul de presa al superstarului britanic, a refuzat sa comenteze decizia clientei sale.

O sursa din industria muzicala a declarat ca XL Recording, casa de discuri a cantaretei britanice, a decis sa retraga albumul <<25>>, de pe platformele de streaming, deoarece se asteapta ca acest material discografic sa devina albumul cu cele mai mari vanzari din 2015. Informatia a cost publicata, in premiera de The New York Times. <<Ea beneficiaza de pe urma abonamentelor platite, dar se foloseste de aceasta lansare pentru a incerca sa vanda cat mai multe CD-uri si fisiere digitale>>, a declarat Tyler Goldman. <<Daca toti artistii ar proceda astfel, atunci noi nu am mai avea o crestere a numarului de abonamente>>.

Alte servicii de streaming, inclusiv Pandora si  Google Play, nu au comunicat, deocamdata, un punct de vedere oficial pe aceasta teama.

Potrivit estimarilor jurnalistilor de la Billboard, albumul <<25>> se va vinde in cel putin 1 milion de unitati in America de Nord, in prima saptamana dupa lansare.

 

 

sursa: Reuters

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: