Fotbal: Anghel Iordanescu Si-a Prelungit Contractu cu FRF

487239642

Presedintele FRF, Razvan Burleanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Anghel Iordanescu si-a prelungit contractul, si ca noul contract este valabil pana la finalul Campionatului European, din 2016.

,,In aceasta dimineata s-a semnat continuarea acordului cu selectionerul Anghel Iordanescu. A fost doar o chestiune de timp, nu s-a pus problema financiara, toti ne-am dorit sa continuam, nu s-a ridicat o asemenea chestiune.  Ma simt incantat sa lucrez cu domnul Iordanescu. Din punct de vedere financiar a ramas acelasi contract. Ne referim acum doar la prelungirea lui pana la prelungirea lui pana dupa Campionatul European din Franta. In ultima perioada, am avut ca obiectiv meciul cu Italia, urmeaza cantonamentul din iarna, apoi am stabilit amicalul din martie, si urmeaza sa mai perfectam inca unul, acestea au fost discutiile din ultima perioada” a declarat Burleanu.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, la 29 octombrie, prelungirea contractului selectionerului Anghel Iordanescu care expirase la finlul preliminariilor Campionatului European.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: