Fotbal: Derby-ul Dinamo/Steaua Se Va Disputa Pe Stadionul Din Stefan Cel Mare

Mult asteptatul derby Dinamo/Steaua, programat, duminica, in cadrul Etapei a 18-a a Ligii I, se va disputa pe stadiounul din Soseaua Stefan cel Mare, deoarece Arena Nationala nu a primit, pana in prezent, avizul pentru securitate in caz de incendiu din partea Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta (ISU).

„FC Dinamo Bucuresti anunta ca unicul derby al fotbalului romanesc, contand pentru Etapa a 18 – a Ligii I, se va disputa, duminica, 22 noiembrie 2015, la ora 20.30, pe stadionul din Stefan cel Mare. Clubul celere intelegere din partea suporterilor care si-au achizitionat online bilete la derby-ul anuntat initial sa se dispute pe Arena Nationala. Fanii dinamovisti  vor fi contractati pentru returnarea banilor si , in acelasi timp, comenzile online care nu au ajuns la destinatari au fost anulate de conducerea clubului”, informeaza FC Dinamo, azi, pe site-ul oficial.

Biletele la partida cu Steaua se vor comercializa la urmatoarele preturi: Peluza „Catalin Hildan” (sectoarele 9 – 18) si Peluza Sud (sectoarele 30 – 35) – 15 lei, Tribuna a II-a (sectoarele 19 – 26) – 30 de lei, Tribuna I (sectoarele 1,2,3,7, 8) – 40 lei, Tribuna O (3,4,5,6) – 70 de lei si Tribuna Oficiala – 200 de lei.

Tichetele se pot acizitiona incepand de marti, prin platforma oficiala de ticketing a clubului, dar si de la casele de bilete ale arenei din Soseaua Stefan cel Mare.

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, azi, intr-o conferinta de presa, ca Arena Nationala va obtine avizul din partea ISU in zilele urmatoare. „Din informatia noastra, ar trebui sa se rezolve zilele acestea cu Arena Nationala. Sunt depuse toate documentele la Ministerul Dezvoltarii, iar ministerul trebuie sa dea un agrement catre ISU, iar ISU va da autorizatia. Au tote documentele in regula. Nu e OK ca Steaua sa se mute pentru fiecare meci pe alt stadion. De aceea ne dorim ca Arena Nationala sa primeasca avizul cat mai curand”, a declarat Iorgulescu.

El a mentionat ca Arena Nationa este singurul stadion, pe care se disputa partide din Liga I fara autorizatie pentru securitate in caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situati de Urgenta. „singurul station fara aviz ISU era Arena Nationala din Liga I. Si mai era cel de la cluj (n.r. – Cluj Arena), dar e de Liga a II-a. in rest, noi nu avem informatii de alte stadioane fara aviz. Asta pentru ca stadioanele construite inainte de 1992 nu aveau nevoie de aceasta autorizatie”, a mai spus Iorgulescu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: