What’s Buzz: Obama Are Un Nou Cont Pe Facebook

obama

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barak Obama, a inaugurat, luni, o noua pagina personala, pe reteaua de socializare Facebook, cu ajutorul careia spera sa interactioneze cu publicul, in cele 14 luni care i –au ramas din mandat la Casa Alba.

„Hello Facebook! Am In sfarsit propria mea pagina”, a fost primul mesaj transmis de catre Obama.

Noua pagina, numita „President Obama” a depasit 500.000 de vizualizare, in 15 ore. Pagina face parte din noua strategie digitala a Casei Albe, care a deschis, in luna mai, un cont pe platforma Twitter pentru obama, cu hastagu @POTUS (sigla Presedintele Statelor Unite, in engleza).

Seful de Casa mai are o pagina pe Facebook, „Brack Obama”, care este urmarita de peste 45 de milioane de utilizatori. Insa, contul este administrat de echipa care i-a condus ultima campanie prezidentiala, „Organizing for America (OFA), in timp ce noua pagina ii permite lui Obama sa vorbeasca „la prima persoana”, un element cheie in strategia Casei Albe de a face Presedintia mai accesibila si mai spontana.

Printre persoanele care i-au urat bun venit, pe reteaua de socializare, s-a numarat si Mark Zuckerberg, fondatorul si CEO Facebook, care s-a declarat pur si simplu incantat de alaturarea Presedintelui Obama la comunitatea Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: