What’s Buzz: “Spectre” A Depasit Recordul Incasarilor, In Marea Britanie, Detinut Anterior De “Harry Potter: Prisoner Of Azkaban

NIWNa

 

 

Filmul „Spectre”, ultimul din seria James Bond cu actorul britanic Daniel Craig, in rolul agentului special, a stabilit un nou record in ce priveste incasarile la debut in Marea Britanie, depasind „Harry Potter: Prisoner of Azkaban” (2004).

„Spectre” a strans 64 de milioane de dolari, in piata britanica si irlandeza, in prima saptamana de la lansare, filmul fiind proiectat in 647 de cinematografe.

Cel de-al patrulea film al francizei 007, cu Daniel Graig in rolul principal a inregistrat incasari uriase si in Norvegia, Olanda, Finlanda si Danemarca.

Avand ca producatori pe Michael Wilson si Barbara Broccoli, Spectre a strans in cele sase teritorii unde a fost lansat peste 80 de milioane de dolari, fara sa fie inca lansat in piata cinematogrofica din SUA (lansarea nord-americana va avea loc la 6 noiembrie).

„Este o senzatie incredibila pentru noi, la studiourile MGM, sa vedem ca James Bond continua sa trezeasca un astfel de entuziasm in randurile fanilor sai”, a declarat seful MGM, Gary Barber.

Estimarile analistilor pentru incasarile din week-end-ul de debut pe piata americana se plaseaza intre 70 – 75 de milioane de dolari. Daca predictiile analistilor se vor confirma, „Spectre”, ar putea fi al doilea film al seriei James Bond cu cele mai mari incasari la debut, dupa „Skyfall”, care insa a strans per total la nivel international peste 1, 1 miliarde de dolari.

 

Sursa: upi.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: