Fashion: Top Modelul American Lily Aldridge A Fost Aleasa Sa Prezinte Fantasy Bra In Cadrul Prezentarii Victoria’s Secret

lily aldridge - fantasy bra

Top-modelul american Lily Aldridge a fost aleasa sa prezinte sutienul, in valoare de 1,8 milioane de euro, la viitorul show, al celebrei firme de lenjerie Victoria’s Secret.

Aldridge, se alatura astfel altor super – modele celebre, precum Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima sau Heidi Klum, care s-au lasat admirate, in astfel de creatii costisitoare.

Sutienul „Fantasy Bra”, este confectionat din diamante si pietre pretioase. Sutientu este confectionat din peste 6.500 de pietre pretioase, montate in aur de 18 karate. Au fost nevoie de peste 685 de ore de munca pentru a monta intreaga creatie.  Mouawad, bijutierul carei, a fost cel care a realizat faimosul si pretiosul sutien.Si va fi piesa vedeta, care va incheia populara defilare, care va avea loc pe 10 noiembrie, la New York. Insa, publicul larg va trebuie sa astepte pana pe data de 9 decembrie pentru a vedea mediatizatul show de televiziune, declarat de specialisti evenimentul anului.

„Nu pot sa cred ceea ce in sfarsit s-a anuntat”, a postat Aldridge, in varsta de 29 de ani, pe contul sau de pe reteaua de socializare Instagram. „Miide multumiri VictoriaSeretEd_Razek si Monica Mitro, pentru aceasta incredibila onoare!!!”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: